logo
menu icon

KUNSTRAI 2023

mei 3, 2023 tot mei 7, 2023

Ook dit jaar nemen wij deel aan de KunstRai te Amsterdam. Deze grootste en oudste beurs in Nederland voor Hedendaagse/eigentijdse en Moderne kunst vindt plaats van 3 t/m 7 mei in de RAI te Amsterdam. Natuurlijk vinden wij van Galerie Frank Welkenhuysen het heel leuk op u daar te mogen verwelkomen. Als klant ontvangt u via onze nieuwsbrief/mailing een uitnodiging met een linkje zodat u zelf uw gratis toegangsbewijs kunt aanmaken.

Dit jaar besteden we speciale aandacht aan de Nieuwe Figuratie en tonen we een aantal belangrijke vroege werken van onder andere Roger Raveel, Reinier Lucassen, Yvan Thijs.

Speciale aandacht is er ook voor Jan Toorop (1858-1928). Zonder twijfel onze belangrijkste en meest invloedrijke kunstenaar tussen Vincent van Gogh en Piet Mondriaan.

Ook van Jaap Hillenius (1934-1999) zullen op onze stand meerdere werken te zien zijn. Een aantal werken van Jaap Hillenius uit onze collectie worden tegelijkertijd getoond in het museum Kranenburgh te Bergen in de tentoonstelling 'A touch of light'

Solo laten we het werk zien van Qassim Alsaedy, de vooraanstaande Nederlands Iraakse kunstenaar waarmee we al 25 jaar werken. Afgelopen jaar was het werk van Qassim Alsaedy maar liefst op 4 internationale tentoonstellingen te zien in Italië, Jordanië, Qatar en Egypte.

Bijzonder vinden we het ook om een kleine staalkaart te tonen van de vele vrouwelijke kunstenaars wiens werk we in collectie hebben

Charley Toorop, Jacoba van Heemskerck, Nicolaas Warb (Sophie Warburg), Jemmy van Hoboken, Jo Koster van Hattem

Daarnaast een divers aanbod aan nieuwe klassieke en hedendaagse aanwinsten.
Daaronder onder andere werk van: Jaap Egmond (1913-1997), (Bart van der Leck (1876-1958), J.C.J. Vanderheyden (1928-2012), M.C. Escher (1898-1972) en Odillon Redon (1849-1916)

Wij kijken er naar uit u te mogen verwelkomen op deze leukste Nederlandse kunstbeurs voor hedendaagse en moderne kunst.

Als klant staat u in onze mailing en ontvangt u via de mail een uitnodiging en een link waarmee u een gratis toegangskaart kunt reserveren. Mocht u nog geen klant zijn of nog niet in onze mailing opgenomen zijn dan kunt u dat doen door u in te schrijven via deze website of door ons een mail te sturen met uw contactgegevens. ( Naam (voornaam / achternaam ) en e-mail adres naar info@kunstexpert.com ( postadres en telefoonnummer mag u mee sturen maar zijn niet noodzakelijk om de nieuwsbrief en uitnodigingen voor de beurzen waaraan wij deelnemen te ontvangen.